HomeGadgets & CadeausWaarom een gerpersonaliseerde waterfles erg handig kan zijn

Gerelateerde Blogs

Waarom een gerpersonaliseerde waterfles erg handig kan zijn

 

Wanneer je een mooie en misschien erg dure tas hebt gekocht wil je deze proberen zo schoon mogelijk te blijven houden. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je iets te drinken bij je hebt wat erg plakkerig is of water wat is gaan lekken. Dit is niet altijd fijn voor het materiaal van je tas. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een leren tas hebt, is het belangrijk deze te beschermen hiertegen. Daarom is een lekvrije gepersonaliseerde waterfles van flaske erg handig om te hebben aangezien deze niet zomaar vloeistof kwijtraken. Ook wanneer je in de auto zit is het fijn om er zeker van te zijn dat niet je hele bekleding onder de ice tea gaat zitten als de fles per ongeluk omvalt door een scherpe bocht. Met een fles die niet lekt, voorkom je een hoop schoonmaaktijd en waarschijnlijk ook geld aangezien je geen nieuwe tassen hoeft te kopen en plastic flesjes.

Neem het mee naar je werk

Niet alleen is het handig om in de auto te hebben, maar ook wanneer je een hele dag op kantoor zit is het fijn om een fles op je bureau te hebben staan waar je de hele dag uit kunt drinken. Als je een fles van 1 liter neemt, hoef je het maar in principe twee keer te vullen op een dag om aan de hoeveelheid water te komen die je nodig hebt op een dag. Ook zul je hier niet alleen zelf baat bij hebben, maar waarschijnlijk beïnvloed je de mensen om je heen ook op een goede manier om water te gaan drinken. Je zult zien dat mensen het gaan opmerken en eraan herinnerd worden om ook een fles te gaan vullen. Je zou zelfs kunnen aanbieden om anderen hun fles mee te nemen wanneer je die van jezelf gaat aanvullen. Zo zorg je voor een optimale werksfeer en maak je misschien meer vrienden.

Stap over op water

Het overstappen op water kan wonderen met zich meebrengen voor je gezondheid. Het drinken van koffie zit diep geworteld in de Nederlandse cultuur en zeker op de werkvloer drinken de meesten vaak wel een paar koppen per dag weg zonder dit te compenseren met water. Koffie is enorm lekker, dat weten we allemaal. Maar genoeg water op een dag drinken zorgt ervoor dat je niet uitdroogt. Je kunt er ook voor kiezen om de koffie of thee in zo’n thermosfles te doen zodat je er langer van kunt genieten. Dit weerhoudt je er ook van om vaker kopjes te nemen.

Recente Blogs