HomeGadgets & CadeausAankoopadvies bij een ijsblokjesmachine

Gerelateerde Blogs

Aankoopadvies bij een ijsblokjesmachine

Waar moet u rekening mee houden bij het aanschaffen van een ijsblokjesmachine

Het kiezen van de juiste stijl ijsblokjesmachine is slechts de eerste stap. Vervolgens gaat u op zoek naar de verkooppunten die aan uw eisen voldoen. Enkele elementen om over na te denken staan hieronder. Gebruik deze tips voor het bestellen van een ijsblokjesmachine:

Grootte

Evalueer zorgvuldig de ruimte die u hebt voor een nieuwe ijsmaker en kies er vervolgens een met de juiste proporties. Meet de hoogte, breedte en diepte van de beschikbare ruimte en vergelijk deze met de afmetingen van het apparaat dat u overweegt.

Productie

U moet in staat zijn om de totale productie van de ijsmaker te bepalen aan de hand van de specificaties. Zo kunt u de dagelijkse productie van ijs berekenen. Sommige apparaten hebben ook een snelle productie-instelling voor ijs op aanvraag.

Capaciteit

De grootste hoeveelheid ijs die het apparaat in één keer kan bevatten wordt de capaciteit genoemd. De productiemogelijkheden en capaciteit van het apparaat zullen verschillen. Het is mogelijk dat de interne voorraadkamer gedurende de dag regelmatig geleegd moet worden om de maximale capaciteit te bereiken.

Afwerking

Als de ijsmaker op een prominente plaats komt te staan, zal de afwerking een grote invloed hebben op hoe uw ruimte overkomt. Kies een afwerking voor uw keuken of huisbar die het beste past bij de andere apparaten in de kamer. Terwijl roestvrijstalen ijsbereiders met een eigentijds ontwerp flair kunnen toevoegen aan uw kamer, gaan zwarte en witte ijsbereiders naadloos op in de kast.

Deur

U kunt kiezen of de deur van bepaalde ijsbereiders naar rechts of naar links opent dankzij hun omkeerbare deuren. Als u kiest voor een ijsmachine zonder omkeerbare deur, moet u wel bedenken of de deur in de beschikbare ruimte past.

Afvoer

Terwijl sommige ijsproducenten, zoals draagbare eenheden, geen afvoer nodig hebben, moeten andere geplaatst worden met voldoende afvoer. Als u een apparaat koopt dat een afvoer nodig heeft, moet u misschien ook overwegen een professional in te huren om de ruimte voor te bereiden of het apparaat te installeren.

Filtratie

Voor ijs dat u in drankjes gebruikt, hebben sommige ijsmakers ingebouwde filters die onzuiverheden uit het ijs verwijderen voordat het bevriest.

Efficiëntie

Het kost energie om uw ijsmachine de hele dag te laten draaien. Koop een ijsmachine met ENERGY STAR-certificaat om de operationele kosten en de ecologische voetafdruk van uw huis te minimaliseren.

Accessoires

Veel ijsbereiders hebben extra's zoals ijsscheppen en afneembare bakken waarmee u het ijs eenvoudig kunt verplaatsen.

Weerbestendigheid

Controleer de specificaties om er zeker van te zijn dat de ijsmaker CSA goedgekeurd is voor buitengebruik als u hem op een terras wilt gebruiken. Dit garandeert dat de structuur en afwerking van de ijsmaker bestand zijn tegen blootstelling aan hitte, vochtigheid en het weer.

Garantie

Over het algemeen is de garantie op de apparatuur langer naarmate het apparaat groter en krachtiger is. Als u de laatste paar modellen hebt gevonden, kijk dan naar de fabrieksgarantie om u te helpen beslissen welke ijsmaker u moet kopen.

Recente Blogs