HomeAlgemeenZakelijkWelke activiteiten kan je met collega’s doen om hen beter te leren...

Gerelateerde Blogs

Welke activiteiten kan je met collega’s doen om hen beter te leren kennen

Met collega’s werk je vaak in een team samen. Hoe leer je het beste je collega’s kennen? Door samen activiteiten te ondernemen. Teambuilding activiteiten. Door puzzeltochten te doen of spelletjes. Of onder het genot van een drankje een rondvaart in een boot te doen. Welke teambuilding activiteiten kan je doen met collega’s? Wat voor outdoor activiteiten kan je ondernemen in het voorjaar? Welk teambuilding uitjes zijn geschikt bij regenachtige dagen? We hebben het voor je uitgezocht in dit artikel, lees snel verder.

Welke teambuilding activiteiten kan je doen met collega’s?

Er zijn veel teambuidling activiteiten die je met je collega’s kunt doen. Je wilt vaak iets origineels, leuks en competitiefs organiseren. Een activiteit waar iedereen het naar zijn zin heeft en uiteindelijk elkaar beter leert kennen. Hoe kan dit beter door samen met elkaar een spel te doen. Een spel op locatie, bijvoorbeeld in jouw bedrijf. Of in een stad. Spellen zoals wie is de mol of levend Stratego zijn daar een goed voorbeeld van. Door opdrachten op te lossen, zie je hoe jouw collega’s in een team werken en dit kan elkaar nader tot elkaar brengen.

Outdoor activiteiten in het voorjaar

Veel verschillende activiteiten kan je in het voorjaar, zomer en in het najaar doen, want deze uitjes spelen zich buiten af. Zo kan je met een groep gaan Solex rijden. Dit is erg aan te raden in een mooi natuurgebied. Op de Veluwe rij je door de bossen heen, in Duin en Bollenstreek rij je door de bloemenvelden. Je kunt ook voor een e-kickbike tour kiezen. Dit is een elektrische step waarmee je in de omgeving kunt rijden. Een Kever Tour is ook leuk om te doen, op die manier kan je per auto de omgeving ontdekken. Vaak doe je onderweg opdrachten of een intensieve puzzeltocht. Bij de detuinderij.nl/ kan je verschillende activiteiten boeken.

Teambuilding uitjes voor binnen

Soms zijn er regenachtige dagen en kan je geen activiteit buiten ondernemen. Gelukkig bestaan er ook veel teambuilding activiteiten binnen. Een pubquiz kan je met een grote groep spelen. Door vragen te beantwoorden ga je de strijd met elkaar aan. Dertig seconds kampioenenspel is het dertig seconden spel. Dit kan met een grote groep worden gedaan. Het hilarische spel kan je met kleine groepjes tegen elkaar spelen. De winnaar neemt het daarna tegen elkaar op. Of levend tafelvoetbal kan je met elkaar spelen. Dit sportieve spel wordt wel op locatie georganiseerd. Je zit vast aan een stalen buis en speelt zo in het groot tafelvoetbal.

Recente Blogs