HomeGezondheid & Sport4 Tips voor een gezonde snack

Gerelateerde Blogs

4 Tips voor een gezonde snack

Als je bezig bent met afvallen dan kies je er meestal ook voor om gezonder te gaan eten. Dit kan soms erg lastig zijn, omdat je zo gewend bent om te snoepen en om ongezond te eten. Om jou hier een klein beetje bij te helpen hebben wij een aantal gezonde snacks die jij gewoon kunt eten wanneer jij wilt afvallen. Het is namelijk super belangrijk dat jij er wel voor zorgt dat je voldoende blijft eten. Wanneer jij wilt afvallen dan denken mensen vaak aan weinig en niet vaak eten, maar dit zorgt er juist voor dat je het niet lang gaat volhouden. Om hierin te slagen moet je juist wel veel een vaak blijven eten alleen moet dit eten dan gezond zijn. Je kunt ook eens kijken naar fatburners en hoe deze jou kunnen helpen tijdens dit uitdagende avontuur.

1. Groente uit de oven is ideaal als je sport

Als je op zoek bent naar een heerlijk vullende snack dan kun je kiezen voor groente uit de oven. Kies hiervoor groente die jij lekker vindt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan wortel en paprika. Deze kun je dan mixen met wat olijfolie en kruiden. Paprika poeder is een hele goede aanraden, maar kies vooral voor kruiden die jij graag eet.

2. eiwitrepen 

Als tweede kun je gaan voor eiwitrepen. Je hebt deze in super veel verschillende groottes en smaken en hierin moet je gewoon gaan proberen. Ga kijken welke smaken jij lekker vindt. Door middel van eiwitrepen raak je snel vol en krijg je ook nog eens genoeg eiwitten binnen.

3. Smoothies

Fruit is goed voor je en dit kun je samen heerlijk mixen tot een smoothie. Een smoothie is niet alleen ideaal als snack, maar kan ook vaak gebruikt worden tijdens ontbijten of lunchen. Ook smoothies kunnen op super veel verschillende manieren gemaakt worden en daarom moet je gewoon fruit en producten gebruiken die jij lekker vindt. Online is super veel inspiratie te vinden over verschillende soorten smoothies. Neem hier zeker eens een kijkje wanneer je weer een nieuwe combinatie wilt proberen.

4. Zoete aardappelfriet

Heerlijk genieten van frietjes klinkt niet als iets gezonds, maar toch kan het. Zoete aardappel is namelijk super goed voor je. Zorg er wel voor dat de zoete aardappelfrietjes uit de oven of airfryer komen, want je moet bakvet natuurlijk altijd vermijden. Zoete aardappelfrietjes is de ideale snack wanneer jij zin hebt in wat hartigs en iets wat vult.

Recente Blogs