HomeMode & BeautyEen cat eye bril is stoer en classy tegelijk

Gerelateerde Blogs

Een cat eye bril is stoer en classy tegelijk

Wil je eens een bril die stoer en classy tegelijk is? Dan is het wel een idee om eens te kijken naar een cat eye bril. Een cat eye bril is te herkennen aan de iets oplopende punten aan weerszijden en dat maakt dat deze bril duidelijk anders is dan alle andere modellen. Een cat eye bril is er in veel verschillende varianten. Zo kun je, bijvoorbeeld een cat eye zonnebril kiezen of juist gaan voor een cat eye gewone bril. Wil je de bril als accessoire gebruiken, dan kun je deze bril ook zonder sterkte bestellen. Dat is een mooie aanvulling op je outfit.

Een cat eye bril is een statement bril

Je valt met een cat eye bril echt goed op. Het is een echte statement bril. Je kunt deze bril combineren met alle outfits die je hebt. Je draagt deze bril naar ieder feestje, maar net zo gemakkelijk naar een zakelijke meeting. Wil je toch eens wat anders op je neus? Bestel dan direct een aantal brillen tegelijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Kies een bril met een zwaar montuur en een bril met een lichter montuur en zelfs een bril met een doorzichtig montuur. Je kunt dan variëren in wat je draagt en je bril aanpassen aan je stemming.

Een doorzichtige bril is ook een goed idee

Wil je minder de nadruk leggen op het feit dat je een bril draagt, maar wil je wel een bril die modisch is en die je lang kunt blijven dragen? Dan kun je kiezen voor een doorzichtige bril. Dit is een bril met een transparant montuur. Dit montuur kan, ook al is het transparant, in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Ga naar de site en pas de bril virtueel. Je ziet dan heel goed wat de kleur van de bril doet met de kleur van jouw gezicht en je ogen.

Virtueel een bril passen?

Ja! Je hoeft om al deze schitterende brillen te proberen niet naar een winkel te gaan. Er zijn online twee manieren om de brillen online te passen: je kunt een foto uploaden en daar de brillen overheen projecteren. Maar je kunt ook de camera van je laptop aanzetten, er goed voor gaan zitten en dan de brillen passen. Je kunt dan zelfs zien hoe de bril je staat als je met je hoofd beweegt. Het bestellen is dan een kwestie van een paar muisklikken. Je hebt al snel je nieuwe bril IRL op je neus!

Recente Blogs