HomeMode & BeautyLak zelf je nagels met gellak

Gerelateerde Blogs

Lak zelf je nagels met gellak

Wil je mooi gelakte nagels, maar vind je het te ingewikkeld of te duur om naar de salon te gaan? Geen probleem! Je kunt gewoon Pink gellac bestellen en dat zelf thuis doen. In dit artikel lees je alles over gellak: wat het is, het verschil met normale nagellak, waarom je ervoor zou kiezen en waar je het kunt bestellen.

Wat is gellak?

Gellak is een soort gel die je aanbrengt op je nagels. Het fijne aan gellak is dat het mooi glad blijft zitten en lang meegaat. Je hoeft dus niet elke dag te lakken en dat scheelt weer tijd! Ook blijven de kleuren vaak mooier dan bij normale nagellak.

Wat voor soorten gellak zijn er allemaal?

Er zijn verschillende soorten gellak en gellak kleuren. Je hebt bijvoorbeeld soak-off gellak, wat betekent dat het makkelijk af te halen is met acetoforceersel. Dit is ideaal als je niet veel tijd hebt of als je gewoon niet vaak wilt lakken. Daarnaast is er permanente gellak. Dit blijft langer zitten, maar is wel moeilijker af te halen.

Waarom zou je kiezen voor gellak?

Ten eerste is het heel mooi. Je nagels zullen er gezond en verzorgd uitzien. Daarnaast hoeft het niet duur te zijn om gellak te kopen, dus je kunt mooie nagels laten zien zonder dat het je veel geld kost. Ook blijft gellak veel langer zitten dan normale nagellak, dus je hoeft minder vaak te lakken.

Waar kun je gellak bestellen?

Er zijn heel veel plekken waar je online gellak kunt bestellen. Kijk maar eens op Google of bij de zoekresultaten van Bol.com of Amazon. Er zijn ook veel salons die gellak verkopen, dus als je liever iets koopt in een winkel dan online, is dat ook mogelijk.

Waar moet je op letten als je gellak gaat kopen?

Als je gellak gaat kopen, moet je wel even opletten. Kies bijvoorbeeld voor een merk dat je kent en vertrouwt, zodat je weet dat je kwaliteit koopt. Ook is het belangrijk om te letten op de ingrediënten: sommige mensen zijn allergisch voor bepaalde stoffen die in gellak zitten. Als je niet zeker weet of je daar last van hebt, kun je altijd even naar de salon gaan en laten lakken door een professional. Dan weet je zeker dat alles goed gaat!

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen en dat je nu weet waar je gellak kunt bestellen. Veel plezier!

Recente Blogs