HomeVrije tijd & VakantieZO hou je het vakantiegevoel extra lang vast

Gerelateerde Blogs

ZO hou je het vakantiegevoel extra lang vast

Volkomen ontspannen kom je terug van je vakantie en je bent weer volledig opgeladen om weer aan de slag te gaan. Maar al gauw merk je dat de sleur van het dagelijks leven je inhaalt en lijkt je vakantie wel maanden geleden. Hoe zorg je ervoor dat je ook in deze situatie ontspannen blijft, en dat gevoel van tijdens je vakantie zo lang mogelijk vasthoudt? Lees in deze blog onze tips om je heerlijke vakantiegevoel lang vast te houden! 

Doorbreek de sleur 

Het gebeurt heel snel dat je vast komt t zitten in je dagelijkse sleur. Natuurlijk is een beetje regelmaat altijd goed in je leven, maar ook wat veranderingen in je dagelijkse rooster helpen enorm om dit te doorbreken. Dit kun je doen door je dag bijvoorbeeld  eens helemaal om te gooien: eet je altijd met een boterham tussen de middag en warm ’s avonds? Ruil dit eens om en je zult zien welke voordelen het kan hebben. Of rij ’s avonds na je werk een keer naar het strand in plaats van dat je meteen naar huis rijdt. Je zult zien dat je werkweek hierdoor stukken korter lijkt! 

Sporten in de buitenlucht

Om verschillende redenen is sporten in de buitenlucht goed voor je. Het geeft je een heerlijke frisse energie, het houdt je fit en je krijgt hierdoor genoeg daglicht. Een goed voorbeeld van een leuke sport in de buitenlucht is padel spelen. Je kunt met een team van twee of vier padel spelen, dus hiervoor kun je jouw vrienden ook uitnodigen! Of gooi het over een compleet andere boeg en ga eens padellen met mensen die je nog niet kent, misschien maak je wel nieuwe vrienden voor het leven! Padel is door het hele land beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld padel spelen vlakbij Eindhoven, in de buurt van Den Bosch én op een gloednieuwe locatie in Hoorn.

Heb je pech met het weer en wil je toch een keertje padel spelen? Je kunt ook indoor padel spelen in Amsterdam op regenachtige dagen. 

Herinneringen ophalen

Weet je nog dat heerlijke gerecht wat je hebt gegeten op vakantie? Zoek het recept op en maak hem na! Of ga net als op je vakantie elke avond na het eten een wandelingetje maken, ontbijten in de buitenlucht of lekker chillen in de hangmat! 

We hopen dat we je met dit artikel genoeg tips gegeven hebben om de dagelijkse sleur te doorbreken en je vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Ben je op zoek naar nog meer tips? Hou onze site dan in de gaten!

Recente Blogs