HomeVrije tijd & VakantieVakantie in Europa: de beste manieren om het continent te verkennen!

Gerelateerde Blogs

Vakantie in Europa: de beste manieren om het continent te verkennen!

Europe is een schitterend continent met oneindig veel verschillende vakantiebestemmingen. Het kan dus moeilijk zijn om te beslissen wat voor soort vakantie je wilt gaan. Daarom hebben we hier een aantal verschillende opties voor je uitgelicht. Van kamperen en backpacken tot een all-inclusive vakantie in een luxe hotel, er is voor ieder wat wils!

Kamperen

Kamperen is een geweldige manier om het echte Europa te verkennen. Je kunt kiezen voor een rustige camping in een idyllisch dorpje, of een meer avontuurlijke plek in de bergen. Het is een betaalbare optie en je hebt alle vrijheid om je eigen dag- en nachtritme te bepalen.

Hotel

Als je liever in een hotel verblijft, zijn er tal van geweldige opties in Europa. Van kleine, charmante hotels in wijken met veel karakter tot luxe resorts met allefaciliteiten, er is voor ieder wat wils. Zo kan je bijvoorbeeld ook naar een kasteel hotel Duitsland gaan. Duitsland is een prachtig land om naar op vakantie te gaan. Duitsland heeft zowel prachtige steden zoals Berlijn, Dresden en Munchen maar ook prachtige natuur zoals het Zwarte Woud. Je kan ook naar een kasteelhotel Nederland gaan, dat scheelt een hoop kilometers reizen en je hebt de prachtige ervaring van verblijven in een kasteel met alle voorzieningen van een hotel.

All inclusive

All inclusive-vakanties zijn steeds populairder aan het worden, en dat is niet zonder reden. Je hoeft je geen zorgen te maken over je budget, want alles is inbegrepen. Van eten en drinken tot activiteiten en excursies, alles is vooraf geregeld. Het enige nadeel is dat je vaak in een groepsverblijf verblijft en dus weinig privacy hebt. 

Motorvakantie

Als je houdt van avontuur, is een motorvakantie in Europa misschien wel iets voor jou. Je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, en je komt op plekken die je met een gewone vakantie waarschijnlijk nooit zou bereiken. Het enige nadeel is dat het wel wat meer voorbereiding vergt, omdat je route en overnachtingsplekken moet uitzoeken.

Backpacken

Backpacken is een geweldige manier om het echte Europa te verkennen. Je bent niet vastgebonden aan een vaste route en je kunt gaan en staan waar je wilt. Het is een budgetvriendelijke optie en je ontmoet makkelijk andere reizigers. Het enige nadeel is dat je wat meer risico loopt op diefstal en je soms in onveilige gebieden terechtkomt. Backpacken is daarnaast ook erg leuk om alleen te doen. Tijdens het backpacken raden wij aan om te verblijven in hostels zodat je snel andere reizigers tegenkomt. 

Recente Blogs