HomeVrije tijd & VakantieBackpacken over de wereld, zo doe je dat!

Gerelateerde Blogs

Backpacken over de wereld, zo doe je dat!

Als je op zoek bent naar een nieuw avontuur om dit jaar aan te gaan, waarom plan je dan geen backpackreis? Het is een geweldige manier om een ​​nieuw gebied te verkennen, nieuwe mensen te ontmoeten en een geweldige tijd te hebben. Er zijn tal van backpackbestemmingen om uit te kiezen. Enkele populaire bestemmingen zijn de Rocky Mountains, de Appalachian Trail en Glacier National Park. U kunt ook de populaire bestemmingen in Europa verkennen, zoals de Alpen en de Pyreneeën.

Een backpackreis plannen

Eerst moet u beslissen over de lengte van uw reis. U kunt kiezen voor een korte weekendtrip of een langere reis van (meer dan) een week. Als backpacken nieuw voor je is, kun je het beste beginnen met een kortere reis, zodat je niet ontmoedigd raakt door de ervaring. Plan waar je heen wilt en hoe lang je daar wilt blijven. Hoe meer tijd je op één plek doorbrengt, hoe meer mogelijkheden je hebt om te wandelen en te verkennen.

De beste backpackbestemmingen in 2021

De Appalachian Trail De Appalachian Trail is een 3,184 mijl lange wandelroute die zich uitstrekt van Georgia tot Maine. Het pad loopt door 14 staten, waaronder North Carolina, Tennessee, Virginia, West Virginia en Maryland. Het parcours is verdeeld in secties en elke sectie heeft een unieke reeks uitdagingen. Of je nu het hele parcours of slechts één gedeelte wilt wandelen, er zijn genoeg backpackbestemmingen om uit te kiezen op de Appalachian Trail. Glacier National Park Glacier National Park ligt in Montana en beslaat meer dan 1 miljoen hectare land.

Populaire backpackbestemmingen

De Alpen De Pyreneeën De Rockies Glacier National Park Appalachian Trail. Een van de meest populaire bestemmingen voor backpackers is de Appalachian Trail, die loopt van Georgia tot Maine. Dit pad is ongeveer 2.200 mijl lang en doorkruist 14 staten. De Appalachian Trail is een zeer populaire bestemming voor backpackers omdat het een grote verscheidenheid aan gebieden biedt om te verkennen en te ervaren. Enkele populaire bestemmingen zijn Shenandoah National Park in Virginia, de Great Smoky Mountains in Tennessee en Mount Katahdin in Maine.

De juiste uitrusting kopen voor je backpackreis

Het belangrijkste onderdeel van het voorbereiden van een backpackreis is het kopen van de juiste uitrusting. Dit omvat een rugzak, slaapzak, tent, de beste lichtgewicht slaapmat en andere benodigdheden. Bij het kiezen van een rugzak: Kies er een die comfortabel is om te dragen. Zorg voor voldoende vakken en vakken om je spullen in op te bergen. Kies er een die waterdicht en duurzaam is. Bij het kiezen van een slaapzak: Kies er een die warm genoeg is voor de tijd van het jaar waarin je gaat backpacken. Kies er een die kan worden gecomprimeerd om minder ruimte in je rugzak in te nemen.

Recente Blogs