HomeVrije tijd & VakantieDe lekkerste Bacardi mixdrankjes om zelf te maken

Gerelateerde Blogs

De lekkerste Bacardi mixdrankjes om zelf te maken

Tijdens het uitgaan drinken we met z'n allen steeds vaker een mixdrankje in plaats van wijn of bier. En dat is niet zo vreemd. Mixdrankjes zijn namelijk bijzonder veelzijdig en de meeste café's bieden dan ook meerdere mogelijkheden aan. Neem bijvoorbeeld Bacardi. Dit is niet alleen één van de meest populaire mixdrankjes op de markt, maar ook één van de meest veelzijdige. Gelukkig hoef je niet persé naar het café om de mixjes uit te proberen. Dit kun je ook gewoon vanaf je luie bank doen, maar dan moet je ze natuurlijk wel even zelf mixen! In dit artikel staan de drie lekkerste Bacardi mixjes op een rijtje, zodat jij ze allemaal kunt uitproberen!

Bacardi Cola

Laten we beginnen met het makkelijkste mixdrankje: een Bacardi Cola. Dit drankje is niet alleen het meest populaire mixdrankje, maar ook de makkelijkste om zelf thuis te maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is cola en Bacardi. Natuurlijk zijn er wel mogelijkheden om dit mixdrankje nog wat extra's mee te geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ijsblokjes toe te voegen, of zelfs een schijfje citroen of limoen. Wil je écht iets bijzonders proberen? Kies dan voor een Coca-Cola Vanille of Coca-Cola Cherry.

Fruitsap

Ben je op zoek naar een lekker en vooral fris mixdrankje? Kies er dan voor om de Bacardi te mengen met een frisse fruitsap, zoals bijvoorbeeld ananassap, mangosap of sinaasappelsap. Voeg een paar extra ijsblokjes toe aan het geheel, voor een extra fris en zomers drankje. Wist je trouwens dat Bacardi ook verkrijgbaar is met speciale smaakjes? De speciale Bacardi Coconut is bijvoorbeeld perfect voor dit mixdrankje. Ananassap, Bacardi Coconut én ijsblokjes samen maken namelijk de perfecte (en makkelijke) vervanger voor een Pina Colada.

7-UP/Sprite

Nét als de Baco is ook dit mixdrankje onwijs populair. Dat is onder andere te danken aan de vele variaties die mogelijk zijn bij dit mixdrankje. Bacardi is heerlijk in combinatie met alleen 7-UP of Sprite, maar je kunt er ook voor kiezen om nog een klein beetje extra toe te voegen aan dit drankje. Denk bijvoorbeeld aan een schijfje limoen, citroen of zelfs een schijfje ananas. Daarnaast kun je ook bij deze mix kiezen voor een speciale Bacardi variant. Denk bijvoorbeeld aan de Bacardi Razz of de Bacardi Spice, voor een lekkere kick aan je drankje. Welke variatie je ook kiest, vergeet vooral de ijsblokjes niet! De Bacardi mixdrankjes zijn altijd het lekkerst wanneer ze ijskoud worden gedronken!

Recente Blogs