Momenteel kunnen we nog niet heel veel en moeten we het allemaal nog even wat rustiger aanpakken en zo min mogelijk mensen zien. En dan is het soms wel teleurstellend wanneer je een feestje in gedachten had die je nu niet kan organiseren. Vooral omdat het voor iets bijzonders is natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde leeftijd die je wordt, of een bepaald jubileum. Het is natuurlijk veel leuker om dit te vieren dan het te laten bij een leuke attentie of een moment die je er aan geeft om er aan te denken. Een feest is dan veel leuker. Dat het nu niet kan, dat weten we allemaal. Maar we kunnen er wel aan denken hoe we het bijvoorbeeld gaan organiseren wanneer het wel kan. En daar kan je alvast vol over nadenken.

 

Hoe gaat jouw feestje eruit zien?

Je kan alvast nadenken over hoe jouw feestje eruit gaat zien. Plannen lukt nog niet helemaal. Maar nadenken kan alvast zeker gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het eten wat je wilt serveren op jouw feestje. Ga je voor hapjes, kleine amuses of wil je het groter aanpakken en komt er een buffet waar voor ieders wat lekkers op te vinden is om te eten en te pakken.

Over het drinken moet natuurlijk ook nagedacht worden. Want wat gaat er geschonken worden. En misschien nog wel het belangrijkste, waar gaat het feest plaats vinden. Doe je het thuis of ga je voor het gemakkelijke waarbij je de dag erna niet hoeft schoon te maken en doe je het op locatie. Het kost misschien wel wat meer, maar je hebt niet de struggles of iets op is, de boodschappen die dan van te voren gedaan moeten worden en je wordt geserveerd door mensen en je hoeft zelf niet op te letten of iedereen nog voorzien is van een drankje en je kan dan ook optimaal mee genieten van het feest zonder telkens te moeten zorgen voor al jouw gasten.

Het is natuurlijk ook leuk wanneer er foto's worden gemaakt, want je wilt wel een leuke herinnering eraan over houden natuurlijk. Dan komt fotoflyer.com goed van pas. Dan heb jij straks mooie foto's van jouw feest en wie weet kan er iemand polaroids komen maken zodat mensen ook zelf een leuke herinnering aan het feest overhouden in de vorm van een foto. 

 

Dus ondanks dat een feest momenteel nog niet mogelijk is, mogen we wel alvast nadenken over hoe het feest eruit gaat zien en dan is het plannen straks natuurlijk ook een stukje gemakkelijker wanneer het wel weer mag.