Het klinkt soms vanzelf sprekend. Vooral voor de vrouwen onder ons. Maar nieuwe kleren aanschaffen. Misschien voor sommige mannen onder ons ook. Maar voor sommige mensen, is dit soms wat lastiger. Vaak wordt het vergeten of denken ze dat het allemaal nog wel wat langer kan wachten. Maar soms moet je gewoon gelijk nieuwe kleren kopen. Want het kan zo zijn dat je een bijzondere gelegenheid hebt, of dat je merkt dat het meeste of niet meer past, verwassen is, of gewoon niet meer kan.

 

Op tijd nieuwe kleren kopen

Voor sommige mensen is dit het noemen niet waard. Want die hebben al nieuwe kleren gehaald of besteld wanneer ze er alleen al aan denken. Maar je moet er natuurlijk soms op tijd bij zijn. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed, je kan daar niet zonder mee zitten. Dus je moet op tijd op zoek gaan naar nieuwe onderbroeken. van het merk dat je draagt, bijvoorbeeld bjorn borg boxers. Want als je zonder onderbroeken zit, is dat best wel vervelend.

Zo is het ook handig om voldoende broeken en shirts te hebben. Met broeken kan je wat langer doen voordat je ze wast. Shirts is soms al fijn wanneer het gelijk de was in kan gaan. Maar je wast natuurlijk ook niet elke dag. Dus dan moet je daar ook rekening mee houden. Want je wilt wel netjes gekleed over straat gaan uiteraard. 

 

Zorg er daarom voor dat je verschillende setjes hebt. Per broek ook meerdere shirts, bloesjes of polo's die erop kunnen. Zodat je altijd wel iets te dragen hebt. En thuis, wanneer je niet weg gaat, dan kan je natuurlijk lekker in gemakkelijke kleding zitten. Denk bijvoorbeeld aan een trainingsbroek en trui. Dat is helemaal niet erg. Want je mag er zeker ook dagen tussen hebben dat je het even wat makkelijker neemt met alles. Zoals het eten, niks doen op de bank en een gemakkelijke maaltijd. Wie weet haal je wel wat af of laat je bezorgen.

 

Speciale gelegenheden

Je hebt natuurlijk ook gevallen dat je voor een speciale gelegenheid iets moet hebben. En dan moet je er wel voor zorgen dat je dit op tijd hebt. Dus stel dit dan ook niet uit. Ga op tijd opzoek naar een geschikte outfit. Want je wilt niet dat je te laat bent en op de dag zelf niets te dragen hebt. want stel je voor dat je de bruiloft hebt van je eigen zus, broer, beste vriend of vriendin. Dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen.